Kasvohoidot


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Kappelitie  6 02200 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


DMK Danne-entsyymihoito

DMK soveltuu kaiken ikäisille ja ihon kaikkiin tarpeisiin. Iholle tarjotaan biokemiaa, jonka se tunnistaa omakseen. Näin voidaan vaikuttaa ihon sisäisiin toimintoihin ja rakenteisiin, sekä suoraan ongelman ytimeen.

DMK-hoitojen ydin ja kulmakivi on Remove, Rebuild, Protect, Maintain -hoitokonsepti, joka säätelee ihon toiminta ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä DMK:n POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS, YLLÄPITO -konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ihon tavoin.

DMK Entsyymiterapia hyödyntää verenkiertojärjestelmän ja solubiologian luonnollista toimintaa. Koska entsyymiterapia parantaa verenkiertoa ja lisää hapen määrä kudoksessa, voidaan entsyymiterapian kohdalla puhua todellisesta ihon happihoidosta! ?
Consultation.jpg
DMK-entsyymiterapia "Enzyme Therapy Signature Treatment"
  • Tuo iholle homeostaasin, jolloin ihon toiminnot ovat tasapainossa
  • Vahvistaa kasvojen lihaksia
  • Poistaa ikääntymisestä ja ympäristön vaikutuksista johtuvia ihomuutoksia
  • Vaikuttaa positiivisesti lymfa- ja verenkiertoon
  • Aktivoi solujen ihanteellista toimintaa
  • On tehokas aknen ja rosacean hoidossa
  • Poistaa ja vähentää pigmentaatiota
  • Poistaa hydrolysaation avulla kuollutta solumateriaalia
  • Parantaa entsyymitoimintaa kudoksen sisällä
plasnmaticeffect.jpg
Jo yhdellä hoitokerralla saadaan parannettua ihon väriä ja heleyttä, mutta todelliset tulokset erilaisten ihon haastetilojen hoidossa saadaan sarjahoidon ja oikeiden kotihoitotuotteiden yhdistelmällä. 




DMK Muscle Banding

Ratkaisu ikääntyvän ihon hoitoon. Kiinteyttää ja vahvistaa ihoa tehokkaasti. Muscle Banding kuntouttaa ihontoimintoja: verenkiertoa, hapenkulkua ja ravinteiden vastaanottokykyä. Kuntosalitreeni kasvojen lihaksille.
Muscle_Banding.jpg
Instant Lift

Täydellinen hoito erikoistilanteita varten. DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding yhdistelmä kiinteyttää ja kirkastaa ihoa heti. Transepidermaalisesti imeytettävät viimeistelytuotteet lukitsevat ravintoaineet iholle, mikä vahvistaa ihon toimintaa. Hoito hänelle, joka kaipaa välitöntä WOW-efektiä.
Enzyme-Masque.jpg
DMK-ravinnehoidot

Ihon tarpeiden mukaan räätälöity hoito, joka kosteuttaa, suojaa sekä palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Perinteinen ja rentouttava kasvohoito hyödyntää transdermaalista kuljetusta, jotta saadaan aikaan muutoksia ihosoluissa. Jokainen hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, transdermaalisen infuusion ja hieronnan.

Uskomme onnelliseen ihoon!