GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje

PHYT'S luomukosmetiikka


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Metsänneidonkuja  6 02130 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Vastuuntuntoista kauneutta, 
ainutlaatuinen lupaus luonnollisuudesta
PHYT´STM laboratoriot vakuuttavat, että he käyttävät tuotteissaan
ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita. 
PHYT´S on ainutlaatuinen, täydellinen hoitolinja. Yli 40 vuoden ajan se ei ole käyttänyt kemiallisia säilöntäaineita tuotteissaan. PHYT`S laadun vakuutena on QUALITE FRANCE sertifikaatti.



SISÄLTÄÄ VAIN 100% LUONNOLLISIA RAAKA-AINEITA*
EI SISÄLLÄ SÄILÖNTÄAINEITA, PARABEENEJA, PHENOXYETHANOLIA, PEG, GMO, SYNTEETTISIÄ VÄRIAINEITA
EI ELÄINKOKEITA

Phyt's Sensi - Herkän ihon linja

Herkälle, aralle ja helposti reakoivalle iholle suunniteltu kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva hoitolinja. Sisältää pehmittävää, ravitsevaa ja kosteuttavaa manteliöljyä ja sheavoita. Vahvistavaa mökinihmekukka uutetta ( Mirabilis Jalapa). Ihoa hoitavia ja rauhoittavia kukkauutteita Magnolia ja puuvilla, kosteuttava Aloe Vera sekä oliivista saatu squalene. E-vitamiini.
Sensi-Phyts-GB-811.jpg

Kasvohoitolinja miehille

Nouvelle-image.jpg

Aqua Phyt's - kosteuttava hoito

Kaikki ihotyypit tarvitsevat välitöntä ja tehokasta kosteutusta. Ihon kosteutus on tärkeää ja ylläpitää ihon hyvinvointia. Aqua Phyt's palkittiin parhaaksi luonnonmukaiseksi tehokosteuttajaksi Ranskassa 2017. Tuomareina ihotautilääkäreitä, biologeja, kosmetologeja ja kauneudenalan erikoisasiantuntijoita.
AQUA_PHYTS-2017-edit.jpg