Varaa aika

GLEAM Hair & Beauty | Kappelikuja 6 B, 02200 Espoo / puh 045 149 9000

 
main-img-kosmetologi-2020.jpg

Kosmetologi, kasvohoito, kauneushoitola

Tiimissämme on uusi vahvistus! Tuore Parturi-kampaaja Louisa on nyt aloittanut meillä!

Louisan lemppari hommia ovat pehmeästi liukuvat balayaget, erilaiset raidoitustyöt sekä hiusten värjäykset. Käy kurkkaamassa Louisan aikaisempia töitä @hairbylouisa.isabel

Huhtikuun ajan Louisan parturi-kampaamo palvelut -15%
Ajat ovat varattavissa tällä sivustolla ja puhelimitse 045 149 9000

Louisan palveluihin kuuluu kaikki parturi- ja kampaamopalvelut sekä lisänä teippipidennykset. Lisäksi Louisa on aiemmalta ammatiltaan kosmetologi ja tämän moniosaajan palveluihin kuuluvat myös ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, sokeroinnit sekä meikit!Kosmetologeina Gleam Hair & Beauty:ssä toimivatTarja Lindell
SKY Kosmetologi
DMK-ihoterapeutti
040 5643850Louisa Meklin
Kosmetologi, ripsiteknikkoPalvelumme sisältää laajan valikoiman erikoishoitoja ja laadukkaita tuotteita, joista räätälöidään ammattitaidolla juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus.

DANNÈ Montague-King®Ajanvaraus
Soita 045 149 9000
Avaa ajanvaraus


Huom!
Tutustu ajanvarauksen ehtoihin

DMK-entsyymiterapia

DMK Skin Revision -ihonhoitomenetelmän perustana ovat koulutetun DMK-ihoterapeutin tekemät entsyymiterapiahoidot. Hoitolahoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin.

BTB13™

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin

BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13™-hoitolinjoissa.