GLEAM Hair & Beauty / Spektri Business Park, Duo talo, Tapiola | Metsänneidonkuja 6, Espoo / puh 045 149 9000

 
Sulje
main-img-hermorata-11-2019.jpg

Hermoratahieronta ja akupunktio


GLEAM Hair & Beauty tietosuojaseloste
YHDISTETTY REKISTERISELOSTE JA INFORMOINTIASIAKIRJA

Henkilötietolaki (523/199) 10 §
Laatimispäivä 23.3.2020

1. REKISTERINPITÄJÄ
GLEAM Hair & Beauty, Y-tunnus 1212250-7
Metsänneidonkuja  6 02130 Espoo
Puh. 045 149 9000, gleamhairbeauty@gmail.com

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Piia Pokki
gleamhairbeauty@gmail.com
045 149 9000

3. REKISTERIN NIMI
GLEAM Hair & Beauty yhteystietorekisteri

4. REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS
GLEAM Hair & Beauty:n asiakkaista ja yhteyshenkilöistä pidetään rekisteriä asiakassuhteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen, tarjonnan kohdistamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä markkinatutkimukseen ja muihin tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisteritietoja voidaan käyttää GLEAM Hair & Beauty:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin ja sen kohdentamiseen lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkailla on oikeus määritellä GLEAM Hair & Beauty:n asiakasrekisteriin tallennettavat yhteyshenkilöt kyseisen asiakkuuden osalta.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteriin tallennettava tieto ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, sikäli kuin ne eivät ole tarpeellisia nykyisen tai mahdollisen asiakassuhteen kannalta. Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Etu- ja sukunimi
Matkapuhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tehtävä ja/tai asema yrityksessä
Markkinointikiellot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä mahdollisen asiakassuhteen syntymiseksi tehtävän työn aikana. Tietoja voidaan kerätä ja täydentää henkilön suostumuksella (esim. evästeitä käyttämällä), väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS
GLEAM Hair & Beauty voi luovuttaa rekisteritietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GLEAM Hair & Beauty:n alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. GLEAM Hair & Beauty ei luovuta henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
GLEAM Hair & Beauty:n henkilöstöllä ja sen lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa.

9. REKISTERITIETOJEN TARKASTUSOIKEUS JA TARKASTUSOIKEUDEN TOTEUTTAMINEN
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Rekisteröidyllä on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin pyytämällä tietojensa tarkastamista omakätisesti allekirjoitetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisterinpitäjän yhteystiedot löytyvät tämän selosteen kohdasta 1 ja 2.

10. HENKILÖTIETOJEN KORJAAMINEN JA POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten, tarpeettomien taikka vanhentuneiden tietojensa korjaamista tai poistamista ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle (tämän selosteen kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle). Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä käyttäjän pyynnöstä.

11. EVÄSTEET
Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. GLEAM Hair & Beauty:n verkkopalvelu käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioi kuitenkin, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.


Tutustumistarjous uuteen palveluumme



Hermoratahieronnan näytehoito

45 - 60 min, vain 55 € (norm. 75 €)


Tule ja kysy lisää!
Marjut Shweeke
Hermoratahieronnat ja akupunktio
045 149 900

Avaa ajanvaraus

Huom!
Tutustu ajanvarauksen ehtoihin

Hermoratahieronta

Hermoratahieronnassa herätellään keskushermosto toimimaan paremmin hieromalla koko keho päästä varpaisiin. Hoito on miellyttävän rentouttavaa ja pitkä hoito varmistaa että miljoonat hermosolut saadaan aktivoitua. Näin saadaan kehon toiminnot elpymään ja kehon omat paranemisvoimat käyttöön.

Hoito puhdistaa, elvyttää, kuntouttaa monin tavoin ja sopii hyvin perinteisen lääketieteen rinnalla käytettäväksi hoitomuodoksi. Hoitoon voi tulla silloin tällöin kun haluaa antaa omalle keholleen ylellisen lahjan ja rentoutua todella hyvin tai hoitoja voi ottaa sarjana jolloin se alkaa vaikuttaa paremmin olemassaoleviin vaivoihin.

- päänsäryt, migreeni
- niska-hartiaseudunvaivat
- väsymys, stressi
- rauhattomuus, paniikkihäiriöt
- unettomuus
- iskias, lihasvaivat, fibromyalgia
- ruuansulatus- ja imeytymisongelmat
- monet diagnosoimattomat vaivat


Hoidon kesto 2h - 2h 15 min sisältäen
- jalkakylvyn eteerisillä öljyillä
- hermoratahieronnan
- kuivakuppauksen selälle eteerisiä öljyjä käyttäen

Sarjahoidot
5 x hoito noin viikon välein, jonka jälkeen noin 1 x kuukaudessa. Halutessa hoidoissa voi kuitenkin käydä useamminkin.

Hermoratahieronnan näytehoito
Hoito sopii rentouttavaan hetkeen esimerkiksi jos kärsit päänsäryistä, migreenistä, stressistä. Siinä hoidetaan kasvojen alueen pisteitä, päänalue, niskanikamat, hartiat, olkapäät, käsivarret, kämmenet ja sormet. Jos valitset 60 min. näytehoidon siihen sisältyy myös hieronta ja selän kuivakuppaus, kiinalaisin imukupein ja korkeatasoisia Young Living eteerisiä öljyjä käyttäen.




Hermoratahieronta Hinnasto

Hermoratahieronta
2 tuntia 15min
160€

Sarjahoidot
4 x 160€ ja viimeinen hoito 50% alennuksella

Näytehoito
45-60 min (ajan voi valita)
75€

Akupunktio, Kiinalaiset hoidot

Kiinalaisessa lääketieteessä fyysinen, mentaalinen ja emotionaalinen ovat yhtä aikaa läsnä samanveroisina toimintoina.

Ihmisen hienovaraista kehoa ja mieltä säätelee elämänenergia eli qi, joka virtaa meridiaanien muodostamaa verkostoa pitkin joka paikkaan elimistössämme.

Kun tähän virtaukseen tulee tukos tai häiriö, seurauksena on terveysongelmia.

Yleisimpiä vaivoja, joita hoidetaan akupunktiolla:
- stressi, stressiperäiset ongelmat esim. hermostuneisuus, unettomuus, uupumus,sydämentykytykset,
- pää-, niska-, hartia ja iskiaskivut
- migreeni
- masennus
- hermostoperäiset kivut
- astma
- ihottumat
- kuukautisongelmat
- lapsettomuus
- aineenvaihduntaongelmat
- ummetus, löysä vatsa
- vaihdevuosiongelmat, kuumat aallot ym

Tasapainottava akupunktio
Kiireen keskellä tasapainottava akupunktiohoito hoitaa stressiä ja aktivoi keskittymistä (Ei sisällä perusteellista tutkimusta).



Akupunktiohoidot Hinnasto

Ensimmäinen käynti, sisältää alkuhaastattelun
90min 85€

Jatkokäynnit
60min 65€

Tasapainottava hoito
30min 40€

90 min ja 60 min hoitoihin sisältyy akupunktio kertakäyttöisin neuloin.
Sekä lisäksi tilanteen mukaan:
- energiahoitoa
- akupisteiden hierontaa
- kuivakuppausta
- hoitoa guasha kammalla
- eteeristen öljyjen käyttöä